.

.

Шеф Канцеларија Материјали Б726-Бб Кожа Плус Извршен Стол

Шеф Канцеларија Материјали Б726-Бб Кожа Плус Извршен Стол

DEN 1.67
Износ

Шеф Канцеларија Материјали Б726-Бб Кожа Плус Извршен Стол Убаво тапациран Во Бомбардер Браун Кожаплус. Кожа плус е кожа која е натопена со полиуретан за дополнителна мекост и издржливост. Црни раце со потпирачи за раце. 25" најлон база.

R

Им се допаѓа и на купувачите