.

.

Taylormade Dock Edge C Форма Чувар-Бело-10' Серпентина & 3-5 8 H 1-1 2 W 460

Taylormade Dock Edge C Форма Чувар-Бело-10' Серпентина & 3-5 8 H 1-1 2 W 460

DEN 561.44
Износ

Тешки двојно обликувани винил молекуларно врзани за дополнителна издржливост, заштита. Внатрешно јадро опкружено со мек бел винил за дополнително перниче. Лесно се инсталира на рабовите на приклучните столбови или плови со завртки или клинци. МФГ# 46056 УПЦ# 040011460561 Тејлор Тешки Двојно Обликувани Ц-Форма Гард, Бела : Двојно обликувани винил приклучок раб е обликуван двапати потоа молекуларно врзани за дополнителна издржливост и заштита. Цврсто внатрешно јадро е опкружено со нашиот мек бел винил за дополнително перниче против тешките пристаништа. Секое парче лесно се инсталира на рабовите на приклучните столбови или плови со завртки или клинци.

R

Им се допаѓа и на купувачите