.

.

Глобален Прекинувач За Притисок ЗА КЛИМАТИЗАЦИЈА 1711522

Глобален Прекинувач За Притисок ЗА КЛИМАТИЗАЦИЈА 1711522

DEN 223.20
Износ

в / Спојката Основана Како автомобилска продавница за инсталација И поправка На А/Ц Во 1974 Година, Глобалните Дистрибутери На Делови, ДОО (гпд) еволуираа во водечка национална марка на резервни автомобилски системи за климатизација и производи за размена на топлина. гпд се гордее со тоа што нуди една од најкомплетните програми на пазарот и обезбедува квалитетни производи, алатки и ресурси за да ги направи поправките едноставни. Карактеристики и Придобивки Произведени За исполнување или надминување на стандардите ЗА ОЕ Ја Вклучува спојката и соодветната количина на масло Паг 46. Обемот на вклучено масло е забележан на ознаката за идентификација. Се подложува на ригорозно тестирање За Протекување И Сигурност Глобален ПРЕКИНУВАЧ За Притисок НА КЛИМАТИЗАЦИЈА 1711522.

R

Им се допаѓа и на купувачите