.

.

Стерео слушалки во Волкано Јонаголд со вграден микрофон, црно сребро

Стерео слушалки во Волкано Јонаголд со вграден микрофон, црно сребро

DEN 2.00
Износ

Матрл со слушалки на главата : метал; Пластика; Гума; Микрофон : Да; оваа стерео слушалки на Jonagold Series со вграден микрофон, кабел од 4 стапки, црно/сребро е одлична ставка за глава, телефон и додатоци. Моќни и ефикасни, 10 мм двигатели за детален, целосен фреквентен звук . во линија далечински управувач со контроли за повикување без раце . удобни, податливи гумени слушалки.

R

Им се допаѓа и на купувачите