.

.

Шармин Најважен Мека Тоалетна Хартија, Џиновски Ролни

Шармин Најважен Мека Тоалетна Хартија, Џиновски Ролни

DEN 3.00
Износ

Шармин Најважен Мека тоалетна хартија ви дава повеќе од она што е од суштинско значење : повеќе мекост* во долготрајна ролна. Сите одиме во тоалет, оние кои одат со Шармин Најважен Мека тоалетна хартија навистина Уживаат во Движење! (*наспроти водечките зделка бренд бања ткиво) Пакет содржи 4 Џиновски Ролни (200 листови по ролна) На Шармин Најважен Мека тоалетна хартија. Мека тоалетна хартија со 2 слоја. Затнување-безбедно и септичко-безбедно; рото-Рутер одобрени. Помек наспроти водечкиот бренд за зделка. Шармин Најважен Мек е долготраен. Купете на големо за повеќе оди. сите одиме во тоалет, оние кои одат Со Шармин Најважен Мека тоалетна хартија навистина Уживаат во Движење!.

R

Им се допаѓа и на купувачите