.

.

Зелени Играчки Зелени Играчки Сендвич Продавница

Зелени Играчки Зелени Играчки Сендвич Продавница

DEN 1.00
Износ

Ручек на вашето омилено место за јадење! Со Зелените Играчки сендвичарница младите готвачи можат да отворат свои имагинарни дели и да примаат нарачки, да создаваат сендвичи и да им служат на гостите. Овој комплет храна за играње од 15 парчиња, наредени, мешани и совпаѓања доаѓа со сите прицврстувања за да се создадат два комплетни сендвичи. Еве уште поголем поттик да ги натерате вашите деца да го пијат своето млеко. Зелените Играчки користат рециклирани контејнери за млеко како главна состојка за создавање на нивните играчки. Контејнерите за млеко повторно се преработуваат во полиетилен со висока густина (HDPE). Нејзината една од најбезбедните, најчистите пластики наоколу. Сѐ, од собирање материјали до производство На Зелени Играчки, се случува во лос Анџелес, КАЛИФОРНИЈА. Локалното производство на играчки значи дека многу помалку милји се користат за транспорт. Во просек, секоја фунта рециклирани млечни бокали што се користат при изработка На Зелени Играчки заштедува енергија еднаква на 3.000 ааа батерии. Зелени играчки производи се тестираат од страна на национално признати, независни, време е за ручек на вашето омилено место за јадење! Со Зелените Играчки сендвичарница младите готвачи можат да отворат свои имагинарни дели и да примаат нарачки, да создаваат сендвичи и да им служат на гостите. Овој комплет храна за играње од 15 парчиња, наредени, мешани и совпаѓања доаѓа со сите прицврстувања за да се создадат два комплетни сендвичи. Еве уште поголем поттик да ги натерате вашите деца да го пијат своето млеко. Зелените Играчки користат рециклирани контејнери за млеко како главна состојка за создавање на нивните играчки. Контејнерите за млеко повторно се преработуваат во полиетилен со висока густина (HDPE). Тоа е една од најбезбедните, најчистите пластики наоколу. Сѐ, од собирање материјали до производство На Зелени Играчки, се случува во лос Анџелес, КАЛИФОРНИЈА. Локалното производство на играчки значи дека многу помалку милји се користат за транспорт. Во просек, секоја фунта рециклирани млечни бокали што се користат при изработка На Зелени Играчки заштедува енергија еднаква на 3.000 ааа батерии. Производите од зелени Играчки се тестираат од национално признати, независни лаборатории од трети страни (лоцирани во САД.) Тие не содржат следливи количини На Фталати или БПА. Тие исто така се дизајнирани без никакви надворешни премази, елиминирање на стравот од оловна боја. Иако Зелените Играчки можеби не се толку хранливи како чаша млеко, повеќе не треба да се грижите за тоа какви чудни хемикалии внесуваат вашите деца секој пат кога ќе лансираат разигран залак во една од нивните играчки. Димензии : Парчиња приближно 3 " В. Вклучува 15 парчиња. 15 Парчиња. Вклучува подлога за нарачка За Играње. На возраст од 2 и повеќе години. Спакувани користејќи само рециклирани и рециклирачки материјали и печатени со мастила од соја. Возраст Одделение 2+. Димензии : 10.38 х 3.38 х 6. Боја : Мулти-Обоени.- ШКУ : ЊУ2692.

R

Им се допаѓа и на купувачите