.

.

+Decker BDCS40BI 4-Volt Ma Pivot Screwtriver

+Decker BDCS40BI 4-Volt Ma Pivot Screwtriver

DEN 431.68
Износ

Со пригодна глава за вртење, шрафцигер со 4-волт максимум е идеален за работа во тесни простори. Иновативни карактеристики, како што се индикатор за статус и LED светло, ги прават задачите за домаќинството. Со доверливото име на црно и декер што го поддржуваат, овој шрафцигер е неопходност на DIY. PIVOT овозможува лесен пристап до тесни простори. Држач за малку. LED светло обезбедува видливост во темни или тесни простори. Преостанати рачки и ергономски зафат на прстите. Re Chargable има наплата до 18 месеци. Вклучува полнач, комплет за виси слики и најразлични парчиња. Вклучува полнач 12 V и бит со двојно завршување. 11 спојката на положбата помага во спречување на соблекување завртки или оштетување.

R

Им се допаѓа и на купувачите