.

.

Гладон Премиум 48 - Во Кора И Стап Над Земјата Базен Залив

Гладон Премиум 48 - Во Кора И Стап Над Земјата Базен Залив

DEN 4479.84
Износ

Додадете години во животот на вашата нова постава за базен со тоа што прво ќе го инсталирате заливот за базен! Осигурајте се да го поставите заливот на базенот околу дното, внатрешниот обем на ѕидот на базенот пред да ја инсталирате новата постава. Заливот на базенот ќе помогне да се спречи прекумерно истегнување и предвремено носење, додавајќи години на животот на вашиот нов лагер. Заливот за базен за кора и Стап има леплива подлога за брза, лесна инсталација. Достапно во 48" должини. Зошто густината е важна во заливот на базенот : притисокот на Водата на заливот е директно пропорционален со длабочината на водата. Колку е подлабока водата, толку поголем притисок врз заливот. Колку е поголема густината, толку е помала количината на воздух во заливот. Воздухот ќе се компресира со текот на времето, смолата нема. Ако заливот се израмни со текот на времето, облогата ќе стане под стрес, а можеби дури и ќе ја повлече структурата на ѕидот. Премиум заливот за базен е оценет на 1,8 килограми за кубен метар. Економијата е оценета со 1,6 фунти за кубен метар. Премиум заливот за базен е достапен во 48" должини и нуди погодност за лупење и стап. Премиум заливот е погуст што е најдобро за долгорочна отпорност на компресија. Повеќе смола значи повеќе структурен интегритет со текот на времето! Достапно во повеќе пакувања. Гладон Премиум 48 - Во Кора И Стап Над Земјата Базен Залив.

R

Им се допаѓа и на купувачите