.

.

Линди Бауман, обвивка за подароци во комплет за завиткување на Божиќ; Кутии за подароци, хартија за завиткување, црвено и зелено ткиво и ознаки

Линди Бауман, обвивка за подароци во комплет за завиткување на Божиќ; Кутии за подароци, хартија за завиткување, црвено и зелено

DEN 1.67
Износ

Барате начин да го направите вашиот подарок за завиткување малку полесно за време на сезоната на зафатени празници? Завитката за подароци во комплет за завиткување на подароци за празници е решението. Секој комплет ги вклучува сите резерви за завиткување на подароци што ви требаат : 20 хартии за преклопување бели кутии за подароци, 20 листови хартија за завиткување на празници, 20 листови разнобојно хартија за хартија за одмор и 20 координирани ознаки за подароци за празници. Сè што ќе треба целосно и убаво да ги завиткате 20 подароци оваа сезона на празници. Комплетот за завиткување на подароците за подароци во комплет за завиткување на подароци ќе го промени начинот на кој ќе се завиткате засекогаш; Тоа е толку забавно и лесно. И, исто така изгледа одлично! Асортиман на големини на кутии за подароци за да се сместат подароци од сите типови, форми и големини; Кутиите вклучуваат : (6) облечени кутии за подароци со преклопување со капаци (2) кутии за подароци за преклопување на долна облека со капаци (2) големи кутии за подароци за преклопување со капаци (2) кутии за подароци за преклопување на средно квадрат со капаци (2) мали кутии за подароци за преклопување со преклопување со кутии за подароци со преклопување со подароци со подароци со преклопување со преклопување со кутии за подароци со преклопување со преклопници со капаци. Димензии на кутии за подароци : кутии за подароци од облека - 17in x 11in x 2.5in кошула кутии за подароци - 14,25in x 9.4375in x 1.875in кутии за подароци за долна облека - 10.875in x 7.875in x 1.25in големи кутии за подароци (квадрат) - 10in x 10in x 4in Средни кутии за подароци (квадратни) - 8in x 8in x 2in мали кутии за подароци (квадрат) - 6in x 6in x 2in. Вклучува 20 листови хартија во боја на одмор; Додадете лист хартија од црвено ткиво или хартија од зелено ткиво во кутијата за подароци со вашата сегашност. Вклучува 20 претходно измерени, претходно прикажани и претходно оценети листови за хартија за завиткување на подароци; Нема да ви требаат ножици, секач за завиткување на подароци или ролна лента за завиткување на подароци за да ги завиткате подароците!. Секој лист за хартија за завиткување на подароци е отпечатен од едната страна со привлечна и привлечна уметност со теми за празници, додека задната страна на листот за хартија за завиткување на празникот има чекор-по-чекор упатства за брзо и лесно завиткување на подароци. Вклучува 20 координирани ознаки за подароци за празници за подароци; Изберете еден за да додадете совршен допир за завршна обработка на вашата завиткана сегашност.

R

Им се допаѓа и на купувачите