.

.

Вокер 242- Сензор за тропање на палење

Вокер 242- Сензор за тропање на палење

DEN 1.00
Износ

Сензорот за палење на производи за палење на производи Walker (детонација) изгради репутација во автомобилската индустрија за квалитет и занаетчиство. Ние произведуваме сензори за палење Knock (детонација) за буквално секој автомобил на патот денес. Сензорот за палење на палење на производи за палење (детонација) се достапни за употреба на патишта и надвор од употреба и се дизајнирани за сите временски услови. Сензорот за палење Walker 242-1179 (детонација) Сензор се вклопува во избор : 1998-1999 BMW 323 6 CYL 2,5 L 1998 BMW M 6 CYL 2,8 L 1997 BMW Z3 6 CYL 2,8 L 1996-1999 BMW 328 6 CYL 2,8 L 1997-1998 BMW 528 6 CYL 2,8 L 1996-1999 BMW M3 6 CYL 3,1 L 2000 BMW Z3 6 CYL 3,1 L 1999 BMW M 6 CYL 3,1 L и повеќе - Додадете го вашето возило во нашиот фит -додаток за да проверите.

R

Им се допаѓа и на купувачите