.

.

Панчо дебела бела пченка тортилја 7

Панчо дебела бела пченка тортилја 7

DEN 2.00
Износ

Дон Панчо 7 "Тортили од пченка имаат автентичен вкус што не може да се победи. Ние ги правиме со најдоброто брашно од пченка достапно за супериорен вкус и перформанси. Одлично за такос, такитос, енгилади, тостади, пржење за чипови и нахо, маса Тортили тортили, автентични 7 "бели пченкасти тортили, екстра меки, 46 брои, Дон Панчо, без глутен, 0 грам транс маснотии, холестерални бесплатни, одлични за такос, такитос, енхилада, тостада, пржење за чипови и нахо, табели.

R

Им се допаѓа и на купувачите