.

.

Амортизерот за шок се вклопува во Изберете: 1979- Американски мотори epип, 1980 година- epип epип

Амортизерот за шок се вклопува во Изберете: 1979- Американски мотори epип, 1980 година- epип epип

DEN 3.33
Износ

Шок Абсорбер Абсорбер се вклопува во Изберете : 1972-1974,1977,1979-1980 Американски мотори Jeип 1973-1978.1980-1981 Jeep Jeep 1971-1983 Toyota Land Cruiser 1981 Jeep Scrambler 1966-1969.1969.1969,1971 Jeep Universal 1970 American 1966- 1971 International Scout 1967-1971 Jeep Jeepster 1966-1967 Ford Econoline 1968 International Traveall 1968 International 900-1500 и повеќе-Додадете го вашето возило на нашиот фит додаток за да проверите.

R

Им се допаѓа и на купувачите