.

.

Технологија за брзо Гориво 36-Е85кфт Тестер За Гориво

Технологија за брзо Гориво 36-Е85кфт Тестер За Гориво

DEN 1.00
Износ

Едноставно и прецизно проверете го процентот на содржина на етанол во вашиот гас За пумпа Е85. Едноставно додадете вода во водоводот и потоа наполнете го остатокот од патот со вашето гориво за кое станува збор. Протресете го и оставете го да се стегне неколку минути и ќе има линија на разделба што ќе ви каже колкав процент навистина е вашето гориво-толку е лесно! Доаѓа со заштитен ракав и упатства.; Брза Технологија За Гориво 36-Е85кфт Тестер За Гориво.

R

Им се допаѓа и на купувачите