.

.

Директна Замена За Samsung DJ72-00358B Вакуум Сунѓер-Циклон Pu-Пена t od I

Директна Замена За Samsung DJ72-00358B Вакуум Сунѓер-Циклон Pu-Пена t od I

DEN 271.84
Износ

СНАБДУВАЊЕ Вакуум Сунѓер-Циклон 39030 Пу-Пена Т18 Од137 јас Одговара На Самсунг Вакуум. Samsung DJ72-00358 B Вакуум Сунѓер-Циклон 39030 Pu-Пена T18 Od137 I ова не е производ На Samsung OEM. Употребата на трговските имиња и логоа на Производителите се регистрирани трговски марки на нивните соодветни сопственици. Секоја употреба на името на брендот На Производителите, броевите на деловите или ознаката на моделот за овој производ е направена исклучиво за целите на демонстрација и за компатибилност на идентификацијата и се прикажани само за описни цели. Употребата на нив не е поврзана со, подразбира каква било припадност или одобрување од кој било производител. ● DJ72-00358 B Сунѓер-Циклон 39030 Pu-Poam T18 Od137 Јас Направив Токму За Да Се Вклопи За Повеќето Врвни Вакууми Бренд. Задоволството Е Загарантирано. Директна Замена Сунѓер-Циклон 39030 Стп-Пена Т18 Од137 Јас Дизајниран За Лесна Инсталација. ⚒ Вакуум сунѓер-Циклон 39030 пу-Пена Т18 Од137 јас-Ги Исполнува Или Надминува Оригиналните Производители На Опрема Високи Стандарди За Квалитет. Доаѓа Сосема Ново Во Оригиналното Малопродажно Пакување. ⚙ СНАБДУВАЊЕ Вакуум Сунѓер-Циклон 39030 Пу-Пена Т18 Од137 И. П.Проверете Го Описот за Компатибилност На Моделот. Компатибилен Со Повеќето Вакууми.

R

Им се допаѓа и на купувачите