.

.

Оригиналниот сет за избришан тонер за шминка за шминка, брои, брои

Оригиналниот сет за избришан тонер за шминка за шминка, брои, брои

DEN 255.20
Износ

Користете го оригиналниот сет за тонер за бришење на шминка за шминка, за да ги замените вашите кругови со памук со еднократна употреба. Започнете ја вашата рутина за нега на кожата со еден од нашите бришачи за шминка пред да го користите сетот за тонер. Нашите еднократно, не-апсорбитни мафини се совршени за примена на тонер утро или ноќ. Одлично за сите типови на кожа и машина за перење. Нема изговор за единечна употреба! Комплетот за тонер за тонер вклучува 7 кругови на тонер (приближно 2,5in) и 1 торба за перење (приближно 11in x 10in). #nomorewaste од оригинална машина за бришење на шминка. Еднократно. Без хемикалии. Произведува помалку отпад. Одлично за чувствителна кожа.

R

Им се допаѓа и на купувачите