.

.

Заменски репрет Каталитички конвертор компатибилен со 2002- Infiniti Q Y-цевка со заден конвертор

Заменски репрет Каталитички конвертор компатибилен со 2002- Infiniti Q Y-цевка со заден конвертор

DEN 3182.56
Износ

Специфит на производи : Директен фиксација Продадена : Собрание на собрание : Легално 46-држава (не може да се испорача до Ca, Co, NY или Me) Материјал за цевка : Алуминизиран челичен цевколет тип : двојна (двојна (2-завртка Спинер прирабница) Порта за сензори за инлетоксиген : Подлога за сензори : Наследно : N/ TB6000/63005 NNInterchange Part Number : 4522 Warranty : 5-year or 50,000-mile Evan Fischer limited warranty CATALYTIC CONVERTER Each of our catalytic converters offers an exact fit for straightforward installation—no cutting or welding necessary—and is durably designed to meet EPA emissions standards, delivering Долготрајни, на крај, сигурни перформанси. Феатурите не можат да се испорачуваат на адреси на Ca, Co, NY или ME.Note : Поради нивната големина и форма, каталитичките конвертори може да наидат на мали козметички недостатоци за време на процесот на порибување и испорака. Нивната обложена во прав е дизајниран да додаде рок на траење и да ги минимизира гребнатините на површината, што може да се намали со текот на времето, како резултат на достигнати температури еднаш во употреба. Ниту една од овие козметички карактеристики не ја спречува функцијата или употребата на овој производ. M45 2002-2005 Infiniti Q45 и повеќе - Додадете го вашето возило во нашиот фит -додаток за да проверите.

R

Им се допаѓа и на купувачите