.

.

Додатоци Squeeg-e bore Cleass Cal Cal

Додатоци Squeeg-e bore Cleass Cal Cal

DEN 1.33
Износ

47700171241 75105 Remington Squeeg-E е дизајниран за влечење на флексибилни шипки и ја елиминира потребата за МОП и закрпи. Овој ексклузивен производ е изработен од современи полимери и патентираниот дизајн овозможува чистење на земјиштето и жлебовите со едно влечење. Спецификации на производството на производство на пиштоли за пиштоли Model Squeeg-e Seriesbore Type Type Bore Cleant 30 Caltiate 1 Material Polymers 17124 4770017171241 Remington Access Squeeg-E Bore Cless 30 Кал.

R

Им се допаѓа и на купувачите