.

.

СРК Контрола на суспензијата Контрола на раката и зглобот на топката

СРК Контрола на суспензијата Контрола на раката и зглобот на топката

DEN 2.33
Износ

Контрола на раката на SKP за суспензија и собранието на зглобовите на топката изгради репутација во автомобилската индустрија за квалитет и занаетчиство. Ние произведуваме контрола на контролната рака и топката на зглобовите на топката за буквално секој автомобил на патот денес. Контрола на раката за контрола на SKP и собранието на топката се достапни за употреба на и надвор од патот и се дизајнирани за сите временски услови. SKP SRK9924 Контрола на суспензија на рака и собрание на спојниците на топката.

R

Им се допаѓа и на купувачите