.

.

Карат Т.В. Дијамант 14KT Дво-тон Голд Солитар за ангажман, сертифициран со IGL

Карат Т.В. Дијамант 14KT Дво-тон Голд Солитар за ангажман, сертифициран со IGL

DEN 1.33
Износ

Прекрасен начин да се каже дека ќе ја сакате засекогаш, овој IGL сертифициран миабела дијамантски прстен за ангажман на пасијанс искри во бујно дво-тон злато. Во прстенот се одликува со тркалезен, поставен бел дијамантски трепер на белиот дијамант во центарот. Миабела 1 Карат Т.В. Дијамант 14 KT прстен за ангажман со дво-тон солитар.

R

Им се допаѓа и на купувачите