.

.

Дикси Лили само кревана жолта пченка од пченка

Дикси Лили само кревана жолта пченка од пченка

DEN 222.40
Износ

Dixie Lily жолто само-растојание од пченка- омилен домаќинство од 1933 година и е основа за многу фини јужни оброци. Во 2020 година го преместивме самоизрачувачкиот оброк од жолт пченка во вреќа што може да се реселира за да му дадеме на потрошувачот полесен начин за отворање и складирање на оброкот со пченка. Истиот одличен оброк од пченка, но нова торбичка за откуп. 20oz оброк од пченка е еднаква на четири чаши оброк од пченка. Dixie Lilly DL само кревано жолто пченка од пченка 20 мл.

R

Им се допаѓа и на купувачите