.

.

Walker 235- Сензор за положба на моторната лента за моторни врати се вклопуваат Изберете: 1993- BMW 325, BMW M3

Walker 235- Сензор за положба на моторната лента за моторни врати се вклопуваат Изберете: 1993- BMW 325, BMW M3

DEN 287.84
Износ

Сензорот за положба на мотори на моторот Вокер Производи на моторот изгради репутација во автомобилската индустрија за квалитет и занаетчиство. Ние произведуваме сензор за положба на моторните вратила за буквално секој автомобил на патот денес. Сензорот за положба на моторните вратила на моторот Walker Products е достапен за употреба на и надвор од патот и се дизајнирани за сите временски услови. Вокер 235-1469 Сензор за положба на моторните вратило на моторот на моторот.

R

Им се допаѓа и на купувачите