.

.

Speakfraft SC-DX-FC DX FOCE FOC FOCUS F SERIES 120-WATT-CONTINUOUSE-POWER TERALY SENTERS SET, COUNT, COUNT

Speakfraft SC-DX-FC DX FOCE FOC FOCUS F SERIES 120-WATT-CONTINUOUSE-POWER TERALY SENTERS SET, COUNT, COUNT

DEN 7967.84
Износ

Speakfraft DX Focus Focus F Series in-Teacing звучниците ќе ви овозможат да го почувствувате здивот на пејачката, изборот на гитарата и звучните ефекти на филмовите и игрите со јасен звук што го исполнува просторијата. Парот на звучниците на таванот DX-FC8 се карактеризираат со 8-ин. Конуси со полипропилен во форма на инјектирање и 1-во. вртења на свилени купола твитер. Тие се идеални за музика, филмови и апликации за игри каде што се потребни врвни перформанси и динамика. Tweeter за вртење ви овозможува да го насочите звукот кон идеалната позиција на слатко место. Ракување со моќност до 120 вати; Импеданса : 8 оми. Одговор на фреквенција : 49 Hz до 20 k Hz; Чувствителност : 90 d B. Timbre совпаѓање на сите звучници на сериите во фокус F. 8-во. Конусите со полипропилен во форма на вбризгување полипропилен, даваат стабилни, конзистентни перформанси и динамика за многу години; Пивотинг 1-во. Твитарите со свилени куполи испорачуваат свиленкаста мазна височини кои се пријатни за увото и можат да бидат насочени кон идеалното слатко место. Мостот со твитер со лесен зафат обезбедува безбеден зафат за време на инсталацијата, плус ги штити твитерите од случајни прсти. Прецизно-алатката дифузија Baffle го намалува рефлексија и го распрснува звукот рамномерно за природно искуство за пополнување просторија. Обврзувачките натписи на оптоварување на пролет обезбедуваат безбедни, безгрижни врски. Магнетните скари со тенки дебери обезбедуваат безбедно вклопување, пријатно естетски и процес на боја со 1 чекор. Димензии : 10-4/5 in. Дијаметар x 3-4/10 in. D. Димензии на намалување на дупката : 9-3/4 in. Дијаметар. Длабочина за монтирање : 4-3/4 во . пар.

R

Им се допаѓа и на купувачите