.

.

Организатор на фиоки за жица со колеги, датотеки со големина на букви, 10 14.13 3

Организатор на фиоки за жица со колеги, датотеки со големина на букви, 10 14.13 3

DEN 479.84
Износ

Додатоци за биро - Организатор на жичана лента за метал/жица/дрво/пластични соработници. Жица фиока со современ дизајн што организира документи и датотеки. Стаклени ленти со натписи. Челична послужавник. 10 "w x 14 1/8 " d x 3 "ч. Број на прегради : 1; за големина на датотека : буква; оптоварување ориентација : предна; боја (и) : црна. Овој организатор на фиоката за жица на соработниците, 1 дел, дел, 1 дел, дел, дел, 1 дел, дел, 1 дел, дел, 1 дел, дел, 1 дел, дел, 1 дел, дел, 1 дел, дел, 1 дел, дел, 1 дел, дел, 1 дел, дел, 1 дел, дел, 1 дел, дел, 1 дел, дел, 1 дел, Датотеки со големина на буквата, 10 "x 14.13 " x 3 ", црната е одлична додатоци за биро - ставка за жици. Современ дизајн на жица. Овозможува отворен визуелен пристап. Гумени стапала ја заштитуваат работната површина. Стаклени ленти со натписи. 100% рециклирање.

R

Им се допаѓа и на купувачите