.

.

J8j89a Ласерјет 550 -лист хартија фиока - лист - обична хартија

J8j89a Ласерјет 550 -лист хартија фиока - лист - обична хартија

DEN 3.33
Износ

Капацитет на медиуми : лист 1 x 550. Тип на медиуми : Обична хартија. Вкупен капацитет на медиуми : 550. Медиумски капацитет : 1 x 550 лист. Тип на медиуми : Обична хартија. Вкупен капацитет на медиуми : 550. Продадено како 1 секој. Производител : HP. Број на дел од производителот : J8 J89 A. UPC : 0889894213570.

R

Им се допаѓа и на купувачите