.

.

Сензор за температура на течноста за ладење на моторот Acdelco

Сензор за температура на течноста за ладење на моторот Acdelco

DEN 2.00
Износ

Сензорот за температура на течноста за ладење на моторот Acdelco изгради репутација во автомобилската индустрија за квалитет и занаетчиство. Ние произведуваме сензор за температура на течноста за ладење на моторот за буквално секој автомобил на патот денес. Сензорот за температура на течноста за ладење на моторот Acdelco е достапен за употреба на и надвор од патот и се дизајнирани за сите временски услови. ACDELCO 55566146 Сензор за температура на течноста за ладење на моторот.

R

Им се допаѓа и на купувачите