.

.

Фери -матри 13,5 мг црни очи Сузан Рудбекија Хирта повеќегодишно цвеќе од цвеќиња - Градинарство за семе, целосна сончева светлина

Фери -матри 13,5 мг црни очи Сузан Рудбекија Хирта повеќегодишно цвеќе од цвеќиња - Градинарство за семе, целосна сончева светлина

DEN 1.00
Износ

Ставете бакнеж од сонце во вашата градина. Светлите жолти цути на црните очи Сузан ги осветлуваат духовите на сите, без разлика дали се во масовни насади, или како исечен цвет во вазна. Не само што ќе ја сакате Сузан со црни очи, туку и со пеперутките! Црните очи Сузан Рудбекија Хирта растенија се опрашувачи. Упатства за садење- Започнете со затворено 6-8 недели од последниот мраз. После секоја опасност од мраз, слободно сее на отворено земја добро изложена. Покријте со 1/8 инчи почва. Семињата бараат светлина за 'ртење. Цути лето преку есен . Пополнете wt./grams- 0,135. Длабочина на засадување- .125 ". Дена до ртење- 10-15 и денови до зрелост- 60-90. Висина на растенијата- 24-36". Расте најдобро- Целосно сонце. Големина на контејнерот- 18 ".

R

Им се допаѓа и на купувачите