.

.

Мистерија капа за учење на ресурси

Мистерија капа за учење на ресурси

DEN 271.84
Износ

Заборавете на кого го најде тоа што има во тоа! Мистерија? Капче? Создава? Возбудливо? Активности? За? Било? Предмет,? Лекција? Или? Училница? Тема. Ставете го секој манипулативен во капа за да направите центар за учење што никогаш не престанува да предизвикува и едуцираат вашите студенти! Мистерија за учење на ресурси Препорачана возраст : 3 година и повеќе. Препорачана возраст : 3 години и повеќе. Дијаметар : 6 ". Земја на потекло : Кина. Земја на потекло : Кина. Тема/Предмет : Учење. Учење на вештина : Математика, ментална активност, препознавање на писма, правопис, групирање, поим за контекст, раскажување приказни, пари, проценка, веројатност, веројатност, веројатност, веројатност, Погодување, магија, форма, збор, тактилна дискриминација. Учење на вештина : Математика, ментална активност, препознавање на букви, правопис, групирање, контекст поим, раскажување приказни, пари, проценка, веројатност, погодување, магија, форма, збор, тактилна дискриминација. Тема тема. /Предмет : Учење.

R

Им се допаѓа и на купувачите