.

.

Стак-он FS-14-Mg-C 14-пиштол отпорен на пожар безбеден со комбинирано заклучување, мат ловец зелена

Стак-он FS-14-Mg-C 14-пиштол отпорен на пожар безбеден со комбинирано заклучување, мат ловец зелена

DEN 1.67
Износ

Кабинетот за тактички пиштоли на магацинот е најбезбеден начин за чување на пиштолите. Дизајнирано со употребливост и удобност на сите ентузијасти со пиштоли, Stack-ON не жртвува цена за квалитет. Овој кабинет за оган е одобрен од Калифорнискиот Министерство за правда како исполнување на нивните стандарди за безбедно складирање на огнено оружје. Безбедносен уред што ги исполнува барањата на Калифорнискиот кривичен законик Дел 12088 и прописите издадени по нив. Овој безбеден оган е тестиран и потврден дека е отпорен на оган 30 минути до 1400? F од ETL - независна лабораторија за тестирање. Соблекувањето на вратата се шири кога е изложено на високи температури, запечатувајќи ја содржината на безбедноста од штета за време на пожарот. Оваа единица исто така има засилени челични врати кои се исполнети со материјал за ретардант на пожар, создавајќи заштитен оган wallид. Постојат двонасочни заклучувања-1 ”челични завртки за заклучување во живо и до 5 точки за заклучување. Внатрешноста е целосно тепих со бројни опции за складирање. Патентираните отпови за одмор на патентирани барили ги држат пушките од задниот дел на сефот и овозможуваат едно складирање на позиција. Патентираните обликувани барели се потпираат, кои се вклучени со сите сефови со пиштоли, нема да се влошат или компресираат со текот на времето. Контурата на одмор на барел ќе смести пушки, како и рамо до рамо пукања. 1in. Завртките за заклучување на дејствување во живо на челик во живо, 5 завртките за дејство на дејствување се прошируваат и се повлекуваат со вртење на челичната рачка на рачката FS-14-Mg-C 14-пиштол отпорен на пожар со комбинирано заклучување, мат Хантер Грин.

R

Им се допаѓа и на купувачите