.

.

dweb freeshippingfreereturns thu септември 11: AM PDT

dweb freeshippingfreereturns thu септември 11: AM PDT

DEN 150.88
Износ

Еден пакет од 7 мл од продавница за стари селски производи од ЦБ, исечена печена мисирка, месо за ручек на дојка. Исечените градите на дели мисирка даваат вкусен додаток на домашен стил на сите рецепти. Ова месо од градите без мисирка без глутен е 97% без маснотии без полнила. Печена во рерната за да го подобри секој залак на мисирка. Доли, исечени од мисирка, градите можат погодно да се додадат на сендвичи или други рецепти. CBOCS Турција прави вкусно полнење за рецепти за сендвич во мисирка и мисирка.

R

Им се допаѓа и на купувачите