.

.

Книга за нарачки за продажба на Адамс,-дел, без јаглерод, 5-9 16 8-7 16

Книга за нарачки за продажба на Адамс,-дел, без јаглерод, 5-9 16 8-7 16

DEN 447.84
Износ

Премиум одделение, 2-дел сетови отпечатени во 2 бои. Последователни броеви на страници отпечатени со црвена боја. Содржи записи за информации за клиентите, број на нарачки, термини, датум, информации за испорака и продавач. Колумни обезбедени за да влезат во количина, опис, цена и износ. Покриената обвивка прикачена на задниот дел од книгата за да се постави помеѓу сетови. Количина : 50 комплети по книга и 10 книги по пакет. Простор на врвот за печат на компанијата. Соба за 18 записи.

R

Им се допаѓа и на купувачите