.

.

Veratex, Inc. Supreme Sateen 500-THREAD COUNT COURTLE LEDEST SETEST

Veratex, Inc. Supreme Sateen 500-THREAD COUNT COURTLE LEDEST SETEST

DEN 3.33
Износ

Veratex, Inc. Supreme Sateen 500-THREAD COURT SCROLLE LESTEST SETER SET : TWIN SET Вклучува : рамен лист (66 "x 96 "), вграден лист (39 "x 75 " x 15 "одговара 18 " длабочина Душек) и 1 сет Pemlow Case Full вклучува : рамен лист (81 "x 96 "), поставен лист (54 "x 75 " x 15 "одговара на душекот од 18 " длабочина) и 2 сет на перници за перници вклучува : рамен лист (рамен лист (рамен лист (рамен лист (рамен лист (рамен лист (рамен лист (рамен лист (рамен лист (рамен лист (рамен лист (рамен лист) 90 "x 106 "), вграден лист (60 "x 80 " x 20 "одговара на душек од 18 " длабочина) и 2 Pemlowcasesking сет вклучува : рамен лист (114 "x 106 "), поставен лист (78 "x 80 " x 20 "одговара на 18 " душек за длабочина) и 2 перници за перници за кралот вклучуваат : рамен лист (114 "x 106 "), поставен лист (72 "x 84 " x 20 "одговара на душек од 18 ") и 2 перници за перници100 проценти египетска памучна мама што се опушта во удобност со овој луксузен, 100 проценти египетски памучен сатеен лист поставен од вератекс. Оваа прекрасна колекција Supreme Sateen е достапна во броењето од 500 нишки.

R

Им се допаѓа и на купувачите