.

.

Сет на јаглен од јаглен од Фабер-Кастер Пит

Сет на јаглен од јаглен од Фабер-Кастер Пит

DEN 2.67
Износ

Faber-Castel 24 Piet Pitt Pitt Charcoal Set Pitt Charcoal Set, 24 PC : 3 PITT компресирани моливи од јаглен (меки, средни и тврди), 3 моливи за природни јаглен (меки, средни и тврди), 4 стапчиња за природен јаглен (5-8мм) , 4 Природни стапчиња од јаглен од Пит (6-11мм), 8 стапчиња со компресирани јаглен (2 дополнителни меки, 2 меки, 2 средни и 2 тврди), 1 мешавина од трупец и 1 маст за маст со уметност во рамките на еден 7-1/4 "x 8 - 3/8 "x 1/2" калај случај. Во согласност со ASTM D 4236. Увезено.

R

Им се допаѓа и на купувачите