.

.

VTech Kidigo® Extag Електронски Систем За Игри, Внатрешна И Надворешна Игра, За Деца и Возрасни

VTech Kidigo® Extag Електронски Систем За Игри, Внатрешна И Надворешна Игра, За Деца и Возрасни

DEN 430.08
Износ

Отворено игра само доби надградба! VTech Kidi Go Nex Tag Е МНОГУ повеќе од само ознака - тоа е високо-технолошки спин на 20 различни игри во дворот, вклучувајќи фаќање на знамето, замрзнување ознака и криенка. Не е потребен интернет за играње - се што ви треба се четирите вклучени електронски единици и прилагодливи ленти за раце! Пријателскиот глас ги објаснува правилата за брзо и лесно учење за децата да можат брзо да почнат да играат. Не е потребен судија-играта ви овозможува да знаете кој и кој победил. Има игри со еден и два играчи или целото семејство може да влезе во забавата. Одете од четири до осум играчи со комбинирање на два системи Кидиго Следно (продадени одделно). Играјте внатре или надвор со опсег од 120 метри помеѓу единиците. Се што треба да направите е да го притиснете големото копче и да означите, вие сте тоа! Наменет за возраст од 5+ години. Потребни се 8a батерии, 2 по единица. Батерии вклучени само во црвена единица за демо цели. Нови батерии препорачани за редовна употреба. Унисекс Изберете од 20 возбудливи игри како фаќање на знамето, криенка и замрзнување ознака што целото семејство може да ја игра заедно. Единиците на арм ги објаснуваат правилата за лесно учење и водат сметка за тоа кој и кој победил, не е потребен судија. Играјте внатре или надвор без интернет потребен за играње и опсег од 120 стапки помеѓу единиците. Проширете го бројот на играчи од четири на осум со друг систем Кидиго Следно (продаден одделно). Наменети за возраст од 5+ години; бара 8a батерии, 2 по единица; батерии вклучени само во црвена единица за демо цели; нови батерии препорачани за редовна употреба. Совршен систем за игри со активна игра за целото семејство; прави одличен подарок за роденден или подарок за одмор за деца на возраст од 5+години.

R

Им се допаѓа и на купувачите