.

.

Tatco, TCO11711, Прилагоди-Лента За Контрола На Толпата, Кутија, Црна

Tatco, TCO11711, Прилагоди-Лента За Контрола На Толпата, Кутија, Црна

DEN 319.20
Износ

Пондерираната основа обложена со прав останува на место за да држи елегантни, црни столпчиња (TCO11611) со прилагодлива, најлонска веб-лента за да обезбеди стилски, преносни сообраќајни водичи. Идеален за корисници кои имаат потреба од често прилагодување на локациите за објавување во затворени простории и на отворено. Лентата се протега од главата на столбот до 10' и полека и безбедно се повлекува по потреба. Секој столб за Прилагодување лента може да добие лента до три други објави. Тешката обвивка е обложена со прав. Пост се продава одделно. Татко Прилагодување-Лента Станица Рамна Основа, Црна Нуди мислења со прилагодливи најлон веб лента за чести прилагодување на пост локации. Карактеристики пондерирани основи и глава на столб што се повлекува; се протега до 10' и се повлекува полека и безбедно. База : 14 " Дијаметар Црна Пондерирана - (прав-слој заврши) ; може да се користи во затворени простории или на отворено. Секој пост може да добие лента до 3 други објави; објавите и основите се продаваат одделно. 2 / Кутија.

R

Им се допаѓа и на купувачите