.

.

Реман 65 - Погон Реквизит Вратило Пред одговара 1999-Доџ

Реман 65 - Погон Реквизит Вратило Пред одговара 1999-Доџ

DEN 1182.08
Износ

КАРДОНЕ има долгогодишно искуство во тестирање и инженерство на реквизитни шахти – поминавме години анализирајќи материјали и процеси за да дојдеме до супериорен, подолготраен производ. Секоја единица е дизајнирана и изградена за да одговара на перформансите На о.е. Дополнително, сите Кардонски Реквизитни Шахти се 100% динамички избалансирани, што резултира со перформанси без вибрации при сите брзини. Апликација За Возило : Доџ Рам 2500 2002-00, Рам 3500 2002-99. Изграден за да одговара На формата, вклопувањето и функцијата На О.Е.. Инсталирани се 100% нови универзални споеви за да се обезбеди правилно вклопување и оптимални перформанси. Сите јареми за лизгање се подмачкуваат за да се спречи предвремено абење. Единиците се 100% динамички избалансирани при 3200 Вртежи во Минута за работа без вибрации и зголемен животен век на зглобовите. Ое Референца : 6980312060. Одговара Изберете : 2000-2002 ДОЏ РАМ 2500 6 Цил 5.9 Л 1999-2002 ДОЏ РАМ 3500 6 Цил 5.9 Л и повеќе-додадете го вашето возило во нашиот додаток за вклопување за да проверите .

R

Им се допаѓа и на купувачите