.

.

Шестоаголен Јаглероден Блок + Филтер За Смоли за Размена на Јони # АЛКАЛЕН ФИЛТЕР за ВОДОРОД

Шестоаголен Јаглероден Блок + Филтер За Смоли за Размена на Јони АЛКАЛЕН ФИЛТЕР за ВОДОРОД

DEN 1.00
Износ

Еден Сосема Нов ФИЛТЕР НЕМА КУТИЈА! (ЗАПЕЧАТЕН) Шестоаголен Јаглероден Блок + Филтер За Смоли за Размена на Јони #3АЛКАЛЕН СИСТЕМ ЗА ФИЛТРИРАЊЕ НА ВОДА со водород ова е Кертриџот За замена На филтерот Број 3 за Шестоаголниот И Алкалниот Систем За Филтрирање На Вода со Водород (машина 48116) кој произведува чиста и освежувачка вода за подобро здравје, убавина и виталност : Алкална и богата со водород со антиоксидантни својства! Минерализиран за поддршка на целокупното здравје на телото! Помали кластери на вода за подобра апсорпција на клетките! Чиста, безбедна и вкусна вода веднаш од вашата чешма! НЕМА КУТИЈА! ЗАПЕЧАТЕНА ТОРБА САМО! Шестоаголен Јаглероден Блок + Филтер За Смоли за Размена на Јони #3 АЛКАЛЕН ФИЛТЕР за ВОДОРОД . Шестоаголен Јаглероден Блок + Филтер За Смоли за Размена на Јони #3 АЛКАЛЕН ФИЛТЕР за ВОДОРОД.

R

Им се допаѓа и на купувачите