.

.

К Струт Комплет За Монтирање Одговара изберете: 2011-МИЦУБИШИ ОУТЛЕНДЕР СПОРТ, 2003 - МИЦУБИШИ ОУТЛЕНДЕР

К Струт Комплет За Монтирање Одговара изберете: 2011-МИЦУБИШИ ОУТЛЕНДЕР СПОРТ, 2003 - МИЦУБИШИ ОУТЛЕНДЕР

DEN 3.00
Износ

Со постојано воведување на подобрувања во дизајнот кои го продолжуваат животниот век на производот и ја поедноставуваат инсталацијата и замената, МОГ ја стекна својата репутација Како Решавач на Проблеми во индустријата за шасии. Високо полски хром челик лого трки. Замената помага да се врати управувањето со возилото. Супериорна гума во однос на челична врска за издржливост. Дизајниран за исполнување или надминување на барањата за ОЕ. Обезбедува како-ново управување, леснотија на инсталација и подолг век на траење. Вклучува докажан дизајн и инженерски карактеристики. Одговара Изберете : 2011-2015 МИЦУБИШИ ОУТЛЕНДЕР СПОРТ 2003-2016 МИЦУБИШИ ОУТЛЕНДЕР 2002-2005 ХЈУНДАИ СОНАТА 2002-2016 МИЦУБИШИ ЛАНСЕР 1990-2005 МИЦУБИШИ ЗАТЕМНУВАЊЕ 2001-2006 КИА ОПТИМА 1995-2000 КРАЈСЛЕР СЕБРИНГ 2001-2005 хјундаи ХГ 1989-2002 МИЦУБИШИ МИРАЖ 1991-1999 МИЦУБИШИ 3000 ГТ 2000-2003 ВОЛВО С40 2004 ВОЛВО С40 4 ЦИЛ 2 Л 1991-1996 ДОЏ СТЕЛТ 1990-1998 ОРЕЛ ТАЛОН 1995-2000 ДОЏ одмаздник 1985-1998 МИЦУБИШИ ГАЛАНТ 1990-1994 ПЛИМУТ ЛАСЕР 1999-2001 МИЦУБИШИ ГАЛАНТ ЕС/ГТЗ 2002-2003 МИЦУБИШИ ГАЛАНТ ЕС/ЛС/ГТЗ 1992-1995 ХЈУНДАИ ЕЛАНТРА 1989-1996 ОРЕЛ САМИТ 1989 ДОЏ КОЛТ Е/200е 1989 ПЛИМУТ КОЛТ Е/200Е 1992-1995 МИЦУБИШИ ЕКСПО 1990-1992,1993-1994 ДОЏ КОЛТ И ПОВЕЌЕ - ДОДАДЕТЕ ГО ВАШЕТО ВОЗИЛО ВО НАШИОТ ДОДАТОК ЗА ВКЛОПУВАЊЕ ЗА ДА ПРОВЕРИТЕ.

R

Им се допаѓа и на купувачите