.

.

Ротори Сб Напредна Технологија Цврст Ротор На Задната Сопирачка за 2002 Година-Нисан Алтима

Ротори Сб Напредна Технологија Цврст Ротор На Задната Сопирачка за 2002 Година-Нисан Алтима

DEN 2710.88
Износ

Карактеристики специфични дизајни на возилото - натпревар ое форма, вклопување и функција, крајна јачина црна фузија - го подобрува изгледот за чист, завршен изглед избалансиран - 100% валидација обезбедува соодветна рамнотежа, ги минимизира вибрациите специфични конфигурации на лопатката - одговара на ое, оптимално ладење, намалено избледување, помалку бучава и зголемен животен век на подлогата специфично железо - ја потиснува бучавата, ги одржува сопирачките да работат ладно, тивко и фрироторите со вибрации го исполнуваат стандардот sae за цврстина на истегнување - oe-усогласен, квалификуван материјал g3000 за структурен интегритет и максимален век на траење на услугата - подготвена е инсталација, ја минимизира бучавата и ја подобрува одговорноста најтесниот страничен истек - 0,002" или помалку за помалку пулсирање на педалата и бучава од сопирачките, продолжена варијација на животната минимална дебелина на рампата - варијација на дебелина помала од 0,0004" помалку пулсирање на педалата и бучава од сопирачкитекомпатибилност2002-2018 nissan altimaspecicationsrotor дизајн : ротори само rotor стил : обичен материјал : леано железо ротор финиш : barerotor тип : солидротор дијаметар : 291.465 mm (11.475")ротор висина : 62.103 mm (2.445")номинална дебелина : 9.017 мм (0.355")минимална дебелина : 8 мм (0.315")дупки за дупки количина : 5 болт круг : 114.3 мм (4.5")дијаметар на централната дупка : 68.07 мм (2.68") ротори сб980070 напредна технологија цврст ротор на задната сопирачка за 2002-2018 нисан алтима.

R

Им се допаѓа и на купувачите