.

.

Кабинет за сина акцент на Лешир

Кабинет за сина акцент на Лешир

DEN 2639.84
Износ

Четири од океанот. Украде стилско складирање со кабинетот за акцент на Лешир. Позлатените рачки отклучуваат четири одделни врати на кабинетот, откривајќи изобилство на свод простор за дополнителни ќебиња, забавни акумулации или додатоци за влез. Изненадувачки сина завршница создава кабинет за привлечни изјави, пренасочувајќи разговори кон силуетата инспирирана од Мидценција. Направете со мултифункционална сува лента за да умрете со овој убав кабинет за складирање што го прицврстува вашиот стан за отворено концепт студио. • Дво-тон каде било кабинет • Четири врати се отворени за да откриете 4 одделни кабинети за складирање • Металик хардвер и отворен, воздушен занает за занаети со два тона • Поставете само мали, декоративни предмети на врвот • Дневна соба, трпезарија, сала/влез, влез, влез, влез, влез, влез, влез, влез, влез, влез, влез, влез, влез, влез, влез, сала/влез, влегување, сала/влез, влез, влез, влез, сала/влез, влегување Соба во прав, или отворен простор за живеење на концептот • Современ стил • Сина завршница • Заврши за златен хардвер • Севкупно : 40,25 ”W x 14” d x 50,25 ”H • Потребно е.

R

Им се допаѓа и на купувачите