.

.

Fortune FSR 205 70- H гума

Fortune FSR 205 70- H гума

DEN 3873.76
Износ

Fortune Perfectus FSR602 е турнеја, цела сезонска гума направена за патнички возила и SUV. Овој модел има и некои големини со високи перформанси. Fortune нуди гаранција за облека од 65.000 милји со овој модел .. Гумата гарантира исклучителна целата временска влечење со користење на асиметрична шема на ребреста и целото сезонско соединение. Асиметричниот дизајн на шарите со поставувањето на сипирање и изрез цврсто ја зафаќа површината на патот во секое време, што им овозможува на гумата да ја зајакне безбедноста на возењето. Сложените елементи овозможуваат гумата да ја оптимизира гумената флексибилност во разноврсни температури, од топлината на летото до постудените зимски ситуации. Опсежните жлебови на дизајнот на шарите спречуваат хидропланирање. Тие ја распрснуваат водата и го намалуваат и одржуваат контакт со површината дури и во влажни временски ситуации .. Оптимизираниот дизајн на шарите исто така помага да се зајакне контролата. Рамниот отпечаток и широкиот дизајн на лентата со лента ја надградуваат одговорноста на управувачот и стабилноста на возењето. На овој начин, гумата е во состојба да го подобри времето на одговор на управувачот и точноста на командите на возачот, додека структурата е обезбедена против притисокот на возењето што влијае на моделот. Поставувањето на блокот на рамената со поставувањето на сипирање им овозможува на гумата да ја надополни моќноста на аголот. СИПИ генерираат триење помеѓу гумата и површината на патот, оптимизирајќи ја безбедноста на аголот и маневрирање. Оваа комбинација обезбедува исклучителни временски перформанси на гумите .. Perfectus FSR602 ги зголемува нивото на удобност. Блискиот контакт со површината на ребрестата шема им овозможува на гумата ефикасно да го апсорбира шокот на возењето. На овој начин, гумата е во состојба значително да ги намали вибрациите на патот што се чувствуваат во кабината на возилото. Од друга страна, поставувањето на асиметричното дизајнирање на шарите помага да се негираат звучните бранови генерирани за време на погонот. Сипките избегнуваат бучава од шемата на патот и шемата да стигнат до патниците. Ова резултира во тивко и удобно искуство во возењето. Цело време влечење. Подобрена контрола. Удобни перформанси. Црн страничен allид. Произведено за патнички возила и SUV. Подолг траен живот.

R

Им се допаѓа и на купувачите