.

.

Бил-џак Малиот JACS Мал куче црниот дроб го третира Оз, пакет

Бил-џак Малиот JACS Мал куче црниот дроб го третира Оз, пакет

DEN 0.67
Износ

Кучињата се согласуваат дека оригиналните рецепти за рецепти, направени со вистински црн дроб, се вкусни и совршени секој ден! Користете ги за обука, награда и само за да покажете колку ги сакате. Пакет од десет. Направено со вистински пилешки црн дроб. Користете ги за обука. Користете ги за награда. Користете ги за да му покажете на вашето куче колку го сакате!

R

Им се допаѓа и на купувачите