.

.

Објавена опрема за натоварена лента- водоотпорен 44 Тешка пушка, BH12160

Објавена опрема за натоварена лента- водоотпорен 44 Тешка пушка, BH12160

DEN 1.33
Износ

Случајната пушка на оптоварена брзина AX-600, е дизајниран да биде крајниот компактен систем за складирање. Чувајте ја пушката во оваа цврста, водоотпорна заштитна тврда кутија за максимална заштита. Прилагодете го подлогата за коцки од пена за подобро обезбедување и заштита на вашата пушка и додатоци. Дополнителна безбедност е обезбедена со случаи четири цврсти брави за заклучување и две засилени точки за заклучување. Натоварена опрема за натоварена брзина AX-600 44 "Цврста пушка кутија : надворешни димензии : 17" L x 6 "W x 15" H. Внатрешни димензии : 15,5 "L x 4,6" W x 12.57 "H. Натоварена опрема Тешка тежина на куќиште : 6,46 lbs. Дизајн на куќиште на работ на раб до раб. случај. 2 точки за монтирање на катанец. Засилена рачка од изобилство. Антикорозивен материјал. Вентил за случај на изедначување на притисокот. Претходна коцкана пена. Случајна пушка со натоварена лента со лента со лента со јајца со лагер за пена од јајца. Вклучен додаток : лента за рамо.

R

Им се допаѓа и на купувачите