.

.

Не-ОЕМ Нов кертриџ со широки формати за Роланд ESL4-4BK

Не-ОЕМ Нов кертриџ со широки формати за Роланд ESL4-4BK

DEN 318.24
Износ

Roland RF-640, XF-640, XR-640, VS-300 I, VS-540 I, VS-640 I-кертриџ со широк формат, црна, максимална еко-растворувач II. Бројот на делот OEM што ја заменува оваа ставка е дел број Roland ESL4-4 BK. Оваа ставка е замена за брендирана LC за Roland ESL4-4 BK што се нуди со значителна заштеда управувана од вредност, и таа се испорачува брзо и точно. Вие нема да бидете разочарани од вашата набавка, ние тоа го гарантираме. Компатибилноста вклучува : Роланд РФ-640, Роланд VS-300 I, Роланд VS-540 I, Роланд VS-640 I, Roland XF-640, Roland XR-640. Добијте ја оваа кертриџ со широки формати за Roland ESL4-4 BK Уживајте во брза испорака и ниски цени денес широк формат. Црна.

R

Им се допаѓа и на купувачите