.

.

Перница за спокојство од пена

Перница за спокојство од пена

DEN 399.84
Износ

Ако сте барале перница со исклучителна поддршка и удобност, не гледајте подалеку од Contor Contour Pillow. Tranquility ™ Пена е најмногу дишената пена достапна на пазарот со над 2x протокот на воздухот како и другите производи со висок проток на воздух. Пената за спојување ™ е многу сигурна пена што ја зголемува поддршката и активно реагира на вас, осигурувајќи се да спиете удобно цела ноќ. Tranquility ™ пената се гордо истура во Америка и е овластен сертифир-US®. Оваа перница располага со отстранлив плетен капак на допир со мрежен густ за да понуди уште поголем проток на воздух. Па, што чекаш? Tranquility ™ е трговска марка на Carpenter Co. Sleepbetter® е регистрирана трговска марка на Carpenter Co. Tranquility - перницата за пена е најсигурната, висока перница за пена во воздухот што обезбедува зголемена поддршка и невидена издржливост. Tranquility ™ Пена обезбедува зголемена поддршка и невидена издржливост . Tranquility ™ Пена обезбедува супериорен проток на воздух .. Пена се истури во Америка и е сертифициран сертифициран, отстранлив кул допир на допир со мрежен густ.

R

Им се допаѓа и на купувачите