.

.

Спектарот ја диверзифицираше полицата на Тејлор

Спектарот ја диверзифицираше полицата на Тејлор

DEN 319.84
Износ

Елегантен и ефикасен, спектарот го диверзифицираше полицата на Тејлор Корнер додава дополнителна просторија во вашиот шкаф, одржувајќи сè уредно и организирано. Оваа цврста полица од челикот го користи потрошениот простор и го удвојува. (SDD374-2) Спектарот го диверзифицираше полицата на Тејлор.

R

Им се допаѓа и на купувачите