.

.

Елегуа сантерија ѓердан

Елегуа сантерија ѓердан

DEN 299.04
Износ

Овој ѓердан се носи во религијата Сантерија како амблем што претставува врска со Ориша Елегва. Носете го овој црвено-црн ѓердан со монистра за да ви помогне да ве води низ вашите денови. Елегва е ориша и сопственик на патишта и патеки. Комплет од 12 ѓердани со монистра со димензии приближно 30 " во вкупна должина. Елегва е ориша и сопственик на патишта и патеки. Комплет од 12 ѓердани со монистра со димензии приближно 30" во вкупна должина.

R

Им се допаѓа и на купувачите