.

.

Не се повлекува четка за повлекување хоризонтални џемпери во боја на екипаж во боја

Не се повлекува четка за повлекување хоризонтални џемпери во боја на екипаж во боја

DEN 0.33
Износ

Подигнете го вашиот стил со оваа боја блокирана џемпер на екипажот. Хоризонтална боја блокирана џемпер на екипажот со шарено ребро на половината и манжетната. Не се повлекува четка за повлекување хоризонтални џемпери во боја на екипаж.

R

Им се допаѓа и на купувачите