.

.

Беркли PowerBait Договорот за мека риболов мамка

Беркли PowerBait Договорот за мека риболов мамка

DEN 0.67
Износ

Дизајнирано од Pro Angler Skeet Reese, Berkley® Power Bait® Договорот има висок едностран профил на сенка што додава рефус и присуство. Тоа е супер високо дејствување опашки имитираат бегство мамка и ја засилуваат дејството на вашата мочка свирка. Совршено за местење како самостоен пливачки во отворена вода и околу вегетацијата. Pro дизајниран од Skeet Reese. Рекламни профили со голема еднострана сенка на големо и присуство. Опаците со висока акција имитираат бегство мамка и ја засилуваат дејството на вашата мочка свирка. Лажица како самостојна пливачка во отворена вода и околу вегетацијата.

R

Им се допаѓа и на купувачите