.

.

Милестар Патагонија Х Т ЛТ245 75Р Е 10ПЛИ БСВ

Милестар Патагонија Х Т ЛТ245 75Р Е 10ПЛИ БСВ

DEN 0.67
Износ

Milestar Patagonia H / T е гума за сите сезони направени за продолжен автопат возење за возила како SUV И пик-ап камиони. Неговиот дизајн на шарите се одликува со периферни ребра и засеци на блокови на шарите кои обезбедуваат непречено и тивко возење, додека жлебовите исто така помагаат да се евакуира водата од стапалото на гумата и да се спротивстави на хидропланирањето. Аголните жлебови на Патагонија Х/Т и насоченото пиење помагаат да се подобри ракувањето и стабилноста при лоши временски услови, а централното ребро помага да се одржи стабилноста на права линија. Milestar Patagonia H/T LT245/75 R16 E/10 PLY BSW (2 Гуми).

R

Им се допаѓа и на купувачите