.

.

Серпентина за директно Палење Одговара изберете: 2007-ШЕВРОЛЕТ СИЛВЕРАДО, 2007-ШЕВРОЛЕТ ТАХО

Серпентина за директно Палење Одговара изберете: 2007-ШЕВРОЛЕТ СИЛВЕРАДО, 2007-ШЕВРОЛЕТ ТАХО

DEN 3.33
Износ

Мсд Улица Оган калеми ќе се подобри ефикасноста на вашиот доцна модел ГМ или форд возило. Двојниот конектор Со Е-јадро и намотките НА ТФИ имаат конструкција исполнета со епоксид и 48.000 максимални волти. Тие се монтираат директно на местото на фабричкиот серпентина и ги прифаќаат фабричките конектори за лесна инсталација.Серпентина; Уличен Оган; ГМ ЛС2/3/4/7/9; 05-13 Сингл Произведува Моќен Сооднос На Искри Подобрени Вртења Подобрени Перформанси Помала Отпорност Калем За Палење Висок Напонмазна Мирување МСД 5511 Серпентина За Директно Палење Одговара Избери : 2007-2013 ШЕВРОЛЕТ СИЛВЕРАДО 8 Цил 5.3 Л 2007,2010-2014 ШЕВРОЛЕТ ТАХО 2008-2015 ГМЦ Сиера 8 Цил 5.3 Л 2008-2009,2015 Шевролет Тахо 8 Цил 5.3 Л 2014-2016 шевролет Силверадо 8 цил 6 л 2007-2014 ШЕВРОЛЕТ приградски 2007,2010-2013 ГМЦ ЈУКОН 2007-2013 ШЕВРОЛЕТ ЛАВИНА 2007-2013 Гмц Јукон Хл 2007 Гмц Нова Сиера 8 Цил 5.3 Л 2010-2015 ШЕВРОЛЕТ камаро 8 Цил 6.2 л 2007-2008,2010-2014 Кадилак ЕСКАЛАДА 2005-2007 ШЕВРОЛЕТ КОРВЕТА 2009,2015-2016 КАДИЛАК Ескалада 8 Цил 6.2 Л 2016 Гмц Сиера 8 Цил 6 Л 2008-2014 Шевролет Експрес Г2500 8 цил 4.8 Л 2008-2014 шевролет ЕКСПРЕС Г3500 8 Цил 6 Л 2008-2013 ШЕВРОЛЕТ КОРВЕТА 8 ЦИЛ 6.2 Л 2008 ГМЦ ЈУКОН 8 ЦИЛ 6.2 Л 2009 Гмц Јукон 8 Цил 5.3 Л 2008-2009 Понтијак Г8 8 Цил 6 Л 2010-2011,2013-2015 Гмц савана 8 ЦИЛ 4.8 Л 2006-2009 Шевролет ИМПАЛА 8 ЦИЛ 5.3 Л 2005-2009 ГМЦ ПРАТЕНИК 8 ЦИЛ 5.3 Л 2005-2006 Понтијак Гто И Повеќе - Додадете Го Вашето Возило Во Нашиот Додаток За Вклопување За Да Проверите.

R

Им се допаѓа и на купувачите